Første klubsmagning efter sommerferien bliver med huset Dalva, og vi er heldige at få besøg af eksportdirektør Elsa Couto, som vil fortælle om huset og vinene.

Smagningen finder sted onsdag den 20. september 2017 kl. 19. hos restaurant UBN, Asylgade 3, 5000 Odense C. Vil du spise inden, giver UBN 10 % rabat, hvis du bestiller bord i klubbens navn.

Dalva blev grundlagt i 1862 af José Joaquim Corrêa Ribeiro med det primære formål at eksportere portvin til Brasilien. Efter en omskiftelig tilværelse under forskellige ejere, overtog C. da Silva i slutningen af 1940’erne huset, og navnet Dalva er en sammentrækning af ejerens navn. Dalva er i dag en del af den store gruppe af firmaer, der er ejet af Porto Grand Cruz, som er franskejet.

Dalva er primært et hus, der arbejder med fadlagret portvin, både hvid og rød, men er også begyndt at producere vintage ports.

Smagningen vil omfatte et udvalg af husets vine. Blandt andet er der tale om: Dry White 10 års, Dry White 40 års, Colheita 2004, 2000, 1995 1990 og 1982, White Colheita 2007, Golden White 1989 og 1963 og Vintage 1994.

Pris for smagningen: Medlemmer kr. 475, for passive og gæster kr. 575.
Sidste frist for indbetaling er den 12. september 2017 – men der er nok udsolgt længe forinden. Pladserne fordeles så medlemmer har førsteprioritet, derefter passive medlemmer og endelig gæster.

Betaling skal som altid ske på konto: Regnr. 1551 / Kontonr. 1661 1387.