Dalva, vintage 1977, terroirsmagning og winemakers dinner med Quinta do Vesuvio. Sådan lyder nogle af overskrifterne for det kommende års spændende smagninger i The Vintage Port Club.

Det nye program, som blev udsendt til klubbens medlemmer sidst i juli, byder på syv forskellige smagninger af vidt forskellig karakter. Vi skal smage årgange og portvinshuse. Vi skal smage huse op mod hinanden i flere årgange. Vi skal smage gammel Tawny og LBV. Og vi skal have en mere teknisk smagning, hvor vi undersøger, hvad geografi og klima betyder for portvinene.

Årets første smagning finder sted onsdag den 20. september 2017, hvor vi ser nærmere på Colheitas og hvid portvin med alder fra huset Dalva. Og som en ekstra gevinst får vi besøg af Elsa Couto fra Dalva (billedet), som vil kommentere vinene.

Samtidig er vi glade for at kunne fortælle, at vi fremover vil mødes på en ny adresse, idet vi har indgået en aftale med Restaurant UBN i Asylgade.

Og husk: Smagningerne er i princippet åbne for alle, men medlemmer har førsteret til adgang, derefter passive medlemmer og endelig gæster udefra. Indbydelser til smagninger udsendes pr. mail til alle medlemmer og annonceres efterfølgende i vores Facebook gruppe.

Se det samlede program her: The Vintage Port Club 2017-18