Smagningerne

Klubben afholder typisk seks og gerne flere smagninger i løbet af en sæson, som gerne strækker sig fra september til maj. Temaerne for de forskellige smagninger varierer året igennem. Eksempler på temaer for smagninger kan være:

  • Nyeste årgang af vintage portvin
  • Prestigesmagning af ældre vine, typisk vintage og colheita
  • Vandret årgangssmagning, fx vine i et godt år fra 8-12 portvinshuse
  • Lodret smagning, fx portvine fra et hus i en række årgange
  • Smagning af single Quinta, dvs. fra enkelte portvinsgårde

Smagningerne foregår i en afslappet atmosfære, hvor alle har mulighed for at være med.
Ofte har vi små foredrag om og introduktioner til de forskellige vine og temaer, ligesom vi gerne hvert år afholder en winemakers dinner med gæster fra Portugal og middag kreeret af gode kokke. Og der er altid rig mulighed for at diskutere de enkelte vine.

Medlemmer af klubben kommer forrest i køen til smagninger. Derefter passive medlemmer og gæster.

Nyeste indlæg

  • Vintage 1977
    Toppen af Poppen. Det bliver ikke meget større, når vi skal smage […]
  • Dalva smagning
    Første klubsmagning efter sommerferien bliver med huset Dalva, og vi er […]
  • Den nye sæson
    Dalva, vintage 1977, terroirsmagning og winemakers dinner med Quinta do […]

Arkiver