The Vintage Port Club holder 30 års jubilæumsfest fredag den 1. november 2019

Portvinsbroderskabet, Confraria de Vinho do Porto, kommer til Odense for at afholde ceremoni og optagelse af nye medlemmer. For første gang nogensinde vil broderskabet afholde en optagelsesceremoni uden for Porto på europæisk grund, hvilket hidtil kun er forekommet ved fjernere destinationer som USA eller Hong Kong.

Hele arrangementet er kommet i stand på foranledning af vores klub, The Vintage Port Club, der i år fylder 30 år. Bestyrelsen har i et par år arbejdet målrettet på få aftalen i stand med Confraria – det er hermed lykkedes, og ikke alene det. Ud over repræsentanter fra Confraria de Vinho do Porto og danske medlemmer af broderskabet vil andre prominente gæster deltage i højtideligheden, herunder Odenses borgmester, Peter Rahbæk Juel, og Portugals ambassadør i Danmark, Rita Laranjinha.

Desuden deltager der en del portugisere fra forskellige portvinshuse i festligheden, så der bliver rig mulighed for at ’tale portvin’ med både Confraria og producenter. Til ceremonien på Rådhuset håber vi på et meget stort fremmøde. Det er i praksis et åbent offentligt arrangement, så invitér meget gerne interesserede og familie med til et unikt og spændende event.

Confraria Galla Dinner er for klubbens medlemmer med ledsagere. Der vil ligeledes være deltagere fra Confraria, repræsentanter fra forskellige Portvinshuse og særligt indbudte gæster. Pladserne til Galla Dinner bliver fyldt ud efterhånden som betalingerne registreres på klubbens konto. Så også ved dette specielle arrangement gælder ’først til mølle-princippet’!

Program

Kl. 16.00 Åbning (Ceremonien begynder præcist 16.30)

Kl. 16.30 Ceremoni med optagelser på Odense Rådhus (offentlig & gratis)

Efterfølgende fælles procession til Odd Fellow Palæet

Kl. 18.30 Velkomstdrink på Odd Fellow

Kl. 19.00 Confraria Galla Dinner

4 retter m/ vine fra de deltagende repræsentanter fra Portugal

Pris for Confraia Galla Dinner kr. 700,00 for alle. Absolut sidste betalingsfrist er onsdag den 23. oktober 2019! Hurtig tilmelding tilrådes ved indbetaling til klubbens konto: regnr. 1551 / kontonr. 1661 1387.