Der er Generalforsamling i The Vintage Port Club tirsdag den 24. april kl. 18. Efterfølgende er der traditionen tro smagning, og denne gang gælder det LBV fra fem årtier. Smagningen finder sted kl. 19 på Restaurant UBN i Odense.

Historien om LBV går tilbage til 20’érne, hvor Adriano Ramos Pinto fik henvendelser fra oversøiske kunder, der ønskede en Vintage, som kunne drikkes uden at skulle ligge i kælderen i årtier. På den baggrund eksperimenterede Ramos Pinto med en senere aftapning af Vintage end normalt, så den ville fremtræde mere tilgængelig. Det er imidlertid først i 1958, at LBV bliver anerkendt som en officiel portvinskategori. Siden er den blevet et populært og billigere alternativ til Vintage Port.

Det er lykkedes klubben at samle LBV fra fem årtier fra forskellige producenter, og vi skal smage både filtreret og ufiltreret LBV. Egentlig er LBV produceret for
at blive drukket relativt hurtigt, men kan den gemmes og hvordan smager ældre LBV egentlig?

Aftenens smagning består blandt andet af følgende LBV vine:
✓ Warre 1974
✓ Ramos Pinto 1982
✓ Niepoort 1987
✓ Crasto 1994
✓ Ferreira 1994
✓ Crasto 2000
✓ Dow 2001
✓ Burmester 2003
✓ Quevedo 2003
✓ Warre 2004
✓ Noval 2011
✓ Crasto 2011
Prisen for smagningen er 450 kr. for medlemmer og 550 kr. for ikke-medlemmer. Medlemmer kommer som altid først i køen efterfulgt af passive medlemmer og gæster. Sidste tilmeldingsfrist er mandag den 16. april.
Tilmelding ved at indbetale beløbet på klubbens konto:
Reg.nr: 1551 – Konto: 1661 1387.