Det nye flotte program for det kommende års smagninger i The Vintage Port Club er nu udsendt til klubbens medlemmer. Året byder på syv forskellige smagninger og som vanligt er der en god bredde. Vi skal både smage Vintage og Tawny, vi skal smage portvinshuse som Kopke, Smith Woodhouse og Niepoort, vi skal smage årgange som Vintage 2003 og den unge Vintage 2015, vi skal have Winemakers Dinner og en teknisk smagning.

Vi er også glade for i det kommende år at kunne byde velkommen til adskillige udenlandske gæster. Den første i række bliver den amerikanske portvinsekspert og manden bag For The Love of Port, Roy Hersh, som vil medvirke ved en smagning af hans egen Top 12. Det er ikke først gang Roy Hersh besøger os, idet han også deltog i vores store 1994 smagning i 2014. Det samme gælder i øvrigt en anden af årets gæster, idet vi arbejder på at få besøg af winemaker Ana Rosas fra Ramos Pinto. Endvidere vil Stefano Marello fra Sogevinus og Dirk Niepoort gæster os i årets løb, så det bliver et spændende og lærerigt år.

Enkelte informationer mangler endnu i det færdige program. De vil blive meddelt, så snart de er forhandlet på plads. Læs det samlede årsprogram her.

The Vintage Port Club 2018-19