Indbydelse til Sogrape Triatlon

Onsdag den 21. marts 2018 kl. 19.00 afholdes næste klubsmagning på Restaurant UBN, Asylgade 3 i Odense.
Sandeman, Ferreira og Offley er tre store portvinshuse med lange historier bag sig. Bare det faktum, at to af portvinshistoriens største legender, Baron Joseph James Forrester og Dona Antónia Ferreira, har været knyttet til to af husene, siger en del. De tre huse var i mange år familieejede, men omkring årtusindeskiftet kom de under samme ejerskab – nemlig den store koncern Sogrape, som blev grundlagt i 1942 af Fernando van Zeller Guedes, og hvis navn især er knyttet til den populære perlende Mateus Rosé.
Ved denne Sogrape Triatlon smager vi Sandeman, Ferreira og Offley op mod hinanden i de tre spændende Vintage årgange 1980, 1994 og 2000 samt i kategorien 20 års Tawny. Hvad er husenes stilart og særpræg?
Hvordan udvikler vinene sig med tiden? Det håber vi at få en gæst fra huset op og fortælle om, men aftalen er desværre ikke endeligt bekræftet.
Da Sogrape venligt har støttet os med en flot donation, kan vi tilbyde denne spændende og lærerige smagning for kun kr. 365,- for fuldgyldige medlemmer og 465,- for passive medlemmer og gæster. Men der bliver rift om de 32 pladser, så skynd dig med din tilmelding.

Hurtig tilmelding til klubbens konto: regnr. 1551 / kontonr. 1661 1387.