Som de fleste nok allerede har bemærket, fejrer The Vintage Port Club i år sit 30 års jubilæum. Derfor inviteres til stor jule- og jubilæumssmagning tirsdag den 26. november 2019 kl. 19.00 på UBN i Odense

Årets julesmagning har et oplagt fokus på Tawny af samme alder som klubben. Derfor skal vores opmærksomhed rettes mod en relativt sjælden smagt og en også ret eksklusiv type af portvin, nemlig 30 Years Old Tawny. Vi skal naturligvis på grund af jubilæumsåret smage en ganske flot stribe af både ’gamle’ og ’nye’ huse; på den gode side af et dusin forskellige!

På programmet er ældre huse som f.eks. Niepoort, Ramos Pinto, Andresen, Graham’s & Kopke, mens de yngre huse repræsenteres af blandt andre Quevedo, Palmer, DR, Bulas & Blackett. Klubbens unikke 30-års jubilæumsvin fra Andresen er også én af flaskerne. Har du endnu ikke smagt den eller købt den, får du muligheden her. På flere måder en stor smagning.

Traditionen tro skal vi denne aften ligeledes udfordres af vores drilske, kuriøse og måske ikke helt så enkle julequiz med spørgsmål om mangt og meget fra portvinens verden – med jubilæumsspørgsmål i et jubilæumsår! Der er selvsagt flotte præmier til de tre dygtigste.

Smagningen er semi-blind. De 14 vine er kendt på forhånd … rækkefølgen drøfter vi undervejs.

Der er plads til maksimalt 45 deltagere. Pris for smagningen er kun kr. 600,- for fuldgyldige medlemmer og kr. 700,- for alle andre. Hurtig tilmelding til klubbens konto: regnr. 1551 / kontonr. 1661 1387.