Quinta do Vesuvio, natmad efter hårdt arbejde i lagaren, visit 2011

Winemakers Dinner med en af de betydeligste og største Quintaer, Quinta do Vesuvio, fredag den 23. februar 2018

Denne sæsons Winemakers Dinner har efter WMD med Noval endnu en berømt Quinta i fokus, nemlig Quinta do Vesuvio. Vi får besøg af Dominic Symington, som på vores invitation meget gerne deltager og kommenterer vinene. Dominic bliver ledsaget af Gustavo Devesa og begge har gæstet klubben ved mange lejligheder, ligesom vi har besøgt Symingtons adskillige gange gennem de seneste snart 30 år.

Symingtons overtog Quintaen med egen togstation, skole og kapel i 1989, men historien går meget længere tilbage. I 1565 er den officielt omtalt første gang og gården har tidligere været ejet af Dona Ferreira. Så i mange år leverede Vesuvio druer til portvinene fra Ferreira. Efter 1989 har Quintaen på hele 325 hektar været markedsført under eget brand.  Her findes også nogle af de største lagares, som vi har været så heldige at arbejde i nogle gange. Quintaen ligger kun 45 km fra den spanske grænse og er placeret på ’De syv Høje’ mellem de to gamle borge Numão og Lavandeira. Se mere her: www.quintadovesuvio.com.

Smagning

Til smagningen inden WMD er der linet op med følgende perlerække:

  • 12 Quinta do Vesuvio Vintage 1989, 1990, 1991, 1992, 1994, 1995, 1996, 1997, 2000, 2007, 2011, 2015
  • 2 Quinta do Vesuvio Capela Vintage 2007, 2011

Der er plads til 48 deltagere, og medlemmer har fortrinsret frem for passive og gæster; og først til mølle-princippet håndhæves som altid.

Dinner

Til spisningen er der plads til flere end 48, så inviter gerne din bedre halvdel eller en god ven med til en festlig aften i Vesuvios tegn. Aftenens 4-retters WMD følges af en vinmenu med hvid-, rød- og portvine fra Quinta do Vesuvio:

Stegt pighvar m/ bagt græskar, mandler og kardemommesauce

Pocheret kalvemørbrad m/ pastinak og morkelsauce

Osteservering m/ blandt andet Delice de Bourgogne, Stilton m/ knækbrød

Tiramisu i nye klæder

BEMÆRK: Pladserne til såvel smagning som middag bliver fyldt ud efterhånden som betalingerne registreres på klubbens konto. Vær derfor hurtig til at tilmelde dig.

 Pris & tilmelding

Pris for smagning: Medlemmer kr. 450,- og ikke medlemmer & passive kr. 575,-. Pris for Dinner m/ vinmenu er for alle kr. 625,-.

Sidste frist for indbetaling er fredag den 16. februar 2018. Betaling skal som altid ske til konto: Regnr. 1551 / Kontonr. 1661 1387

WMD arrangementet finder sted på Restaurant UBN, Asylgade 3 i Odense Centrum

Smagningen begynder kl. 16.00

Velkomst til Dinner kl. 18.30

Med venlig hilsen

Bestyrelsen