Denne sæsons Winemakers Dinner finder sted fredag den 7. februar og har et nyere hus i fokus, Poças. Huset er grundlagt i 1918 og er et af de sjældne portvinshuse, der er familieejet og uafhængigt. Født portugisisk og har forblevet i samme familie siden grundlæggelsen. I løbet af det sidste århundrede er lidenskaben for vin blevet overført fra generation til generation og er nu overdraget til det fjerde. De sikrer kontinuiteten i projektet dagligt, giver en ny vision og genopfinder familiens arv.

I Vila Nova de Gaia ligger hovedkvarteret for virksomheden, der udover portvin kældrene huser en moderne aftapningslinje samt administrative og kommercielle tjenester. Ønologiafdelingen har et moderne laboratorium til analyse og kvalitetskontrol.

På aftenens smagning vil Pedro gerne præsentere disse vine:

  • Poças Vintage 17
  • Poças Vintage 07
  • Poças Vintage 97
  • Poças LBV 87
  • Poças Colheita 08
  • Poças Colheita 92
  • Poças Colheita 86
  • Poças Colheita 76
  • Poças Colheita 67
  • Poças Quinado
  • Poças 10 års white
  • Hemmelig vine

Winemakers Dinner finder sted på Frimurerlogen, Albanigade 16, 5000 Odense C. Smagningen starter kl. 16. Velkomst og Dinner kl. 19. Der er plads til 44 personer til smagningen, og medlemmer har fortrinsret frem for passive og gæster – og først til mølle-princippet gælder stadig.

Dinner:

Til spisningen er der plads til flere, så inviter endelig din bedre halvdel eller ven med til en festlig aften og en dejlig gourmetoplevelse.

Menuen lyder:

Forret: Rimmet karmusling med cremet perlebyg, muslingefumé, krydderurter og løg aske Vin: Branco da Ribeira 2018

Hovedret: – Beef Wellington, pommes Anna, spinat soufflé og sauce Madeira med trøffel. Vin: Pocas Reserva Red 2016, Simbolo Red 2015

Ost: Ostetallerken 3 slags ost med kompot og brød. Vin: Pocas Vintage 1996

Dessert: Desserttallerken med chokolademousse med krystalliseret hvid chokolade og mandelcrumble Vin: Pocas 20 Years old

Der tages forbehold for eventuelle ændringer i mad og vin.

Pris for smagningen: Medlemmer kr. 325, og for ikke medlemmer og passive kr. 425.

Pris for Dinner inkl. hele vinmenuen er for alle kr. 625.

Sidste frist for indbetaling er den 31. januar 2020

Betaling skal som altid ske på konto: Regnr. 1551 / Kontonr. 1661 1387.